Благодарим ви че избрахте нас! Ние винаги се стремиме да работиме коректно с нашите клиенти, съответно очакваме подобното и от вас. При направена поръчка, нашият екип задължително се свързва с вас за потвърждение или дооточняване на заявената поръчка. Също така за доставянето на стоката ние трябва да знаеме и точния адрес посочен от вас. Работиме с куриерска фирма Еконт, която има офиси в цялата страна. Стоката се доставя с наложен платеж за сметка на купувача и се заплаща при получаване. Всички цени са крайни и важат само за онлайн магазина.

Ако имате някакви въпроси или желаете консултация, може да се свържете спокойно с нас!

 

    Магазин www.avtogas.bg се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица освен ако не е получил изрично разрешение от него за това, или информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на българското законодателство.

    Магазин www.avtogas.bg се задължава да използва личните данни, които ни предоставяте само за следните цели:

* Обработка на клиентска поръчка;

* Статистически цели, за подобряване работата на магазина;

* Администриране и обслужване съдържанието на магазина;

* Ако сте дали съгласието си, да бъдете уведомявани за нови продукти и промоции, които биха представлявали интерес за Вас.

    Когато създавате клиентски профил ще Ви бъде дадена възможността да изразите съгласието си за получаване на информация от магазин www.avtogas.bg чрез електронна поща, за продукти, промоции и специални оферти. В случай, че не желаете да получавате каквато и да е обратна информация от нашия интернет магазин, моля направете правилната отметка в определената за целта кутийка.

            Данните, които Вие предоставяте, са: име, фамилия, адрес , е-mail адрес и телефонен номер, име на получателя на поръчката (адреси и телефонни номера), и финансови данни ( в случай, че желаете да получите документи на юридическо лице).

            Предоставянето на лични данни от Вас е доброволно, но ако не ги предоставите или ако поискате да бъдат изтрити преждевременно, това може да направи невъзможно изпълнението на договора или поръчката.
             Изпращаме вашите данни само до онези организации, чрез които извършваме договорни дейности (напр. Куриерски фирми) и в ситуация, в която непредоставянето на тези данни може да попречи на изпълнението на договора.
Всеки от Вас или Вашите представители има право на:
      - достъп до съдържанието на данните ви,
      - коригиране, изтриване или ограничаване на обработката на данни,
      - трансфер на данни,
      - повдигане на възражения,
     - оттегляне на съгласието по всяко време, доколкото обработката е извършена въз основа на дадено съгласие.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни

 

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Данък 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Поръчайте

BG TOP